cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Broken link to get to forums

SOLVED
Highlighted
Frequent Contributor

Broken link to get to forums

I wasn't sure where to post this. I thought the forums were just unavailable for too long a time before I realized it's a broken link.

http://support.juniper.net redirects to https://www.juniper.net/customers/support/

On that page there is a link named "J-Net Discussion Forums". If you click it, you get a 404.

The problem is that link goes to https://forums.juniper.net/jnet/ but the forums are not HTTPS-accessible. Eithehr the link needs changed to HTTP or HTTPS needs enabled. The link used to work.

Thanks for listening,

Ray

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Respected Contributor

Re: Broken link to get to forums

Thank you for bringing this to our attention; I'll forward this to some people who may be able to help on Monday

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Respected Contributor

Re: Broken link to get to forums

Oh; sorry for missing that.
Highlighted
Respected Contributor

Re: Broken link to get to forums

Thank you for bringing this to our attention; I'll forward this to some people who may be able to help on Monday

View solution in original post

Highlighted
Super Contributor

Re: Broken link to get to forums

Let me know if they fix it. I reported this last year....and they didn't

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Broken link to get to forums

Wow, either it was fixed on the weekend or it's Monday where the developers are. Thanks for passing it on.

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Broken link to get to forums

Hi Ray,

 

Glad to hear it's working for you again. One of our developers in Melbourne got up very early and fixed it. : )

 

Regards,

 

Philippa Horne

Director Online Support

Juniper Networks

 

Highlighted
Respected Contributor

Re: Broken link to get to forums

Thanks, Philippa!