cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error Outlook Web App when opening other user's mailbox

SOLVED
Highlighted
Respected Contributor

Re: Error Outlook Web App when opening other user's mailbox


@mattspierce wrote:

I was able to work around the issue by setting up a Pass Through Proxy rule to bounce the traffic up to port 1100x.  I was supprised that our single sign on continued to work.  We are running 7.2 so that my be a new feature.


sso should have always worked through passthrough proxy

Not applicable

Re: Error Outlook Web App when opening other user's mailbox

Hi AJA

I've updated the filter as per instructions for the KB but when I test access I'm still receiving the error message about not being able to open the other mailbox.

There was a problem opening your mailbox. You may have already signed in to Outlook Web App on a different browser tab. If so, close this tab and return to the other tab. If that doesn't work, you can try:

- Closing your browser window and signing in again.
- Deleting cookies from your browser and signing in again.


Please could you confirm if any other settings need to be applied once the filter has been installed.

We are using EX2010 SP2 Update 1, Juniper SA4500 FIPS 7.1R3 (build 18671) we have SSO configured so users are auto signed into OWA.

Regards

Tony


Highlighted
Respected Contributor

Re: Error Outlook Web App when opening other user's mailbox

does it work without the SSO configuration?

Highlighted
Not applicable

Re: Error Outlook Web App when opening other user's mailbox

Hello Aja,

 

I've the same problem, I applied KB22821, cleared cache - cookies and all the rest..

Problem is still present

 

Louis

Highlighted
Respected Contributor

Re: Error Outlook Web App when opening other user's mailbox

does this happen in all browsers? without SSO configured?