cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Exchange 2010 Support

SOLVED
Highlighted
Occasional Contributor

Exchange 2010 Support

Hi,

We're looking at upgrading from Exchange 2007 to Exchange 2010 and I'm wondering if anyone has any experience running OWA 2010 through an SA - are there any sisues with this or are the 2007 templates OK?

Thanks.

Gavin

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
New Contributor

Re: Exchange 2010 Support

Hi Gavin,

OWA 2010 is planned to be qualified in 7.0R1.

Please click on 'Accepted solution' if you feel that I have answered your question.

View solution in original post

13 REPLIES 13
Highlighted
New Contributor

Re: Exchange 2010 Support

Hi Gavin,

OWA 2010 is planned to be qualified in 7.0R1.

Please click on 'Accepted solution' if you feel that I have answered your question.

View solution in original post

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Exchange 2010 Support

Everything else seems to be working with 6.5r2 but /ecp/*-stuff which is the "my options"-area.

Highlighted
Contributor

Re: Exchange 2010 Support

any ETA on 7.0R1?

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Exchange 2010 Support

FYI: 7.0R1 does not work with Exchange 2010 SP1, OWA has changed a bit. Smiley Very Happy

Contributor

Re: Exchange 2010 Support

Tigeli, thanks for the info... and Dooop. ANyuone have any info on when we will see compatability?

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Exchange 2010 Support


@miked wrote:

Tigeli, thanks for the info... and Dooop. ANyuone have any info on when we will see compatability?


Yes, I am curious as well. I just installed Exchange 2010 SP1 in my organization and can't roll it out because we use our SA (6.5R6) for external access.

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Exchange 2010 Support

Bump. Well I thought 7.0R3 was compatible with OWA 2010 SP1. Unfortunately we are having problems with S/MIME.

Emails that are digitally signed open fine. But when they have attachments, you can't open the attachments!

Anybody with the same issues?

Highlighted
Respected Contributor

Re: Exchange 2010 Support

@DeaconZ: I would recommend opening a JTAC case for this one. Did the S/MIME support work prior to the upgrade to 2010 SP1? The S/MIME ActiveX control is something that, unfortunately, does see changes that cause it to not always work with the IVE and they need to be investigated with JTAC.

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Exchange 2010 Support


@zanyterp wrote:

@deaconz: I would recommend opening a JTAC case for this one. Did the S/MIME support work prior to the upgrade to 2010 SP1? The S/MIME ActiveX control is something that, unfortunately, does see changes that cause it to not always work with the IVE and they need to be investigated with JTAC.


I have a case open with JTAC on it. By default OWA 2010 SP1 doesn't allow to point and click open an attachment on a digitally signed email. You have to right-click and Save As. However, when it's rewritten by the IVE the download fails because for some reason it can't find the source. I know it's somehow related to the rewriting of the url to the download source.

The error message I receive is "Unable to open this Internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later."