cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Juniper SA with Xendesktop VDA

mkosters_
Occasional Contributor

Juniper SA with Xendesktop VDA

I have Juniper SA with a Citrix backend farm. When I connect with published apps to my Citrix farm I see my applications.

When I log in, I also see my applications. When I start the apps. Nothing happened.

In the log (policy trace) I see nothing wrong.

In the firewall I opened every port.

On the Citrix FArm I see no incoming traffic.

I also have the clients installed on my local machine.

Does somebody know this issue of do you have experience with Xendesktop with VDA.

Please let me know

Regards

Marcel

3 REPLIES 3
Mrkool_
Super Contributor

Re: Juniper SA with Xendesktop VDA

are you doing full network connect or you trying to get this working via NFUSE?

zanyterp_
Respected Contributor

Re: Juniper SA with Xendesktop VDA

Do you see the Juniper Citrix client launch?

Do you have the correct credentials on both the profile page and bookmark definition (I have seen a difference in launching the application based on credentials).

chaminda_
Occasional Contributor

Re: Juniper SA with Xendesktop VDA

Following are some of the steps for troubleshooting:

  1. Check if the desktop is accessible going directly via XenDesktop
  1. Enable the Debug events VDI,CitrixApps at log level 10 and collect debug logs.
  1. Check the user access logs too, it should give you information about whether or not a desktop was successfully assigned to the user from a pool
  1. As a end-user, use the refresh button to refresh the list and see if there is any change
  1. As XenDesktop administrator, please check if the user has access to the particular desktop that he is trying to use.