cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

SOLVED
zanyterp_
Respected Contributor

Re: Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

When the connection comes up successfully and you are able to connect to resources, is the tunnel over ssl only? Was this something that was replicated 100% of the time?
sajidalisajid_
Occasional Contributor

Re: Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

HI Zanyterp,

By default, ESP is selected in IVE OS 7.2r1.1, and JunosPulse Client 3 taks some time to failover from ESP to SSL Transport.

On the SSL VPN side, I forced to SSL and its perfectly working without any delay or without opening any extra port on the Firewall.

And is Tunnel is Over SSL.

zanyterp_
Respected Contributor

Re: Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

Thank you.

do you want to use ssl or do you prefer esp?

sajidalisajid_
Occasional Contributor

Re: Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

Hi Zanyterp,

Currently, I am using SSL Tunnel (layer 4) and not facing any performance issue. The advantage of using this SSL-Tunnel, No need to open any port on server (SSL-VPN) or client side.

Regards,

Sajid

zanyterp_
Respected Contributor

Re: Junos Pulse 3.0.1.20017 Reponse Issue from SA 7.2R1.1 (build 20761)

OK; thank you for the clarification and glad to hear it is working for you.