cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

Highlighted
Frequent Contributor

Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

The connection profile>connection setting for your role that is using Junos Pulse iOS 5.0.4 has to be set to ESP... (WTF?!)

5.0.3 did not have this requirement..

 

Learned this the hard way..

8 REPLIES 8
Highlighted
Frequent Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

What version of IVE are you running? I'm not seeing the same result with 8.0R3.2.

Highlighted
Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

per the signature:

 

2 A/P clustered 6500, 7.4R9.1
2 A/P clustered 2500, 8.0R3.1 LAB

 

 

Highlighted
Valued Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

We are aware of the issue.  We will update the thread accordingly once the issue is resolved.

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!


@Filbert wrote:

What version of IVE are you running? I'm not seeing the same result with 8.0R3.2.


I noticed this issue in our production environment (7.4R9.1). Did not check if it's the same problem in 8.0 R3.1

Highlighted
Frequent Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!


@kita wrote:

We are aware of the issue.  We will update the thread accordingly once the issue is resolved.


Awesome Smiley Happy

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

Hi,

 

Some additional info on the issue:
At our site we have 2 SSL-VPN devices, both running IVE 7.4R9.2.

 

On our SA6500 device we have VPN connectivity issues with JunOS Pulse v5.0.4.46105 for IOS. Pulse verison 5.0.3 does not have issues.

On our MAG6610 using an SM-160 module we do not have any VPN connectivity issues using the JunOS Pulse v5.0.4.46105 IOS client, also Pulse v5.0.3 works without issues.

 

When I compare both realms and role configs they are identical. Both devices have connection pools that use "SSL" as transport.

When I modify the pool configuration on the SA6500 device to "ESP" VPN connectivity is working again.

 

Seems strange to me that the SSL transport works on a MAG device when it fails on a SA device.

 

With kind regards,

Van Dorpe Sven

 

Highlighted
Super Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

Hi,

 

Please refer http://kb.pulsesecure.net/TSB16426 for this issue.

 

SM160 does not have ssl acceleration feature hence it is working.

 

Regards,

Jai

Highlighted
Regular Contributor

Re: Junos Pulse/iOS/5.04 ESP/SSL Heads-up!

fyi - App Version: 5.0.5.46479 with fix for this issue has been posted on Apple App Store.