cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

OWA 2003 With Chinese windows.

tommaso_
Occasional Contributor

OWA 2003 With Chinese windows.

Good Day,

we hava a problem with All the Chinese pc's after an update from 6.4R1 to 7.1R2 of the SA2500.

before the update everything worked, after that all the pc's in Chinese, are not showing the messages and the previews of the messages, only the left tree is displayed.

we tried mozilla, and is working, the problem is only with IE(any version), we tried to connect directly to owa 2003 bypassing the SA and is working.

we also tried to set up a fresh istallation of a chinese windows xp and the problem is still there.

anyone has the same problem?

9 REPLIES 9
zanyterp_
Respected Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

If you configure your web encoding policy to match, does it work?

Unfortunately, it sounds like you have found a new item for JTAC to look at; I would recommend a case. (please provide the logs needed, as outlined here: http://www.juniper.net/techpubs/software/ive/guides/troubleshooting/RewriteTroubleshootingandLogColl...
tommaso_
Occasional Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

where do i open a case?

and, can i open a case whithout j-care?

zanyterp_
Respected Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

I'm not sure; I know you a support contract is needed for a support case....but I don't know if that is called j-care or not (sorry).

You should be able to open a case from here: https://www.juniper.net/customers/support/

There is an option for creating a case/RMA; you will choose that and follow the prompts for opening a case.

tommaso_
Occasional Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

the case should be opened jet,

thanks four your help.

tommaso_
Occasional Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

my problem has been solved by the support.

if anybody has the same problem just need to let me know and i'll give the solution.

regards

iron_
Not applicable

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

Dear Sir

 

i hve the same problem on chinese language windows XP/7/8

would you share resolve solution for me ?

my mail as ironho@t-tech.com.tw

 

 

zanyterp_
Respected Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

Can you post the solution here as well, please?
tommaso_
Occasional Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

Hi Guys,

 

i copy/paste the email from the 3rd level support with attachments:

i solved this issue in august 2011, so i don't have much memory of that, but if you have questions let me know.

 

Most like this is known issue, Please help check if below solution can solve the issue.

1. Install rewrite filter:

  Resource policies->Web->Rewriting->Rewriting Filters->Add Filter

2. Please try to modify Rewriting Filters (524861) URLs as below:

*:*/*Cmd=a

-------------------------

*:*/*Cmd=navbar

*:*/*Cmd=contents

*:*/public/*

*:*/exchange/*

zanyterp_
Respected Contributor

Re: OWA 2003 With Chinese windows.

Cool; thank uou