cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pulse 3.0 and IVE 7.3/7.4 problem

SF_Dan_
Frequent Contributor

Pulse 3.0 and IVE 7.3/7.4 problem

Is there any issues with using the Pulse 3.0 client with IVE 7.3 or 7.4? I tried both versions on our test SA2500 but the connection only lasts 3 minutes and then host checker kicks the client off with the the following blank reason:

 
Info    AUT24804    2013-10-28 15:42:12 - ive - [127.0.0.1] user(XXXXX)[] - Host Checker policy 'Firewall check' failed on host '' address '' for user 'user' reason ''.


Info    AUT24804    2013-10-28 15:42:12 - ive - [127.0.0.1] user(XXXX)[] - Host Checker policy 'AntiVirus Endpoint Check' failed on host '' address '' for user 'user' reason ''.

The host checker passes initially but then failes on the next check with no reason provided in the logs.

thanks,

Dan

3 REPLIES 3
zanyterp_
Respected Contributor

Re: Pulse 3.0 and IVE 7.3/7.4 problem

Should be fine. What's your host checker update frequency? What R version of both client & server? What ESAP version?
SF_Dan_
Frequent Contributor

Re: Pulse 3.0 and IVE 7.3/7.4 problem

host checker runs every 3 minutes and when it runs that is when it disconnects. The weird part is hostchecker passes all requirements the very first time it connects to the realm but the second time it runs it fails antivirus and firewall checks and just leaves the reason field blank and disconnects the client. The client actually meets requirements so that makes me believe the host checker version is not compatible with 7.3R8?

 

Current lab environmant:

 

SA2500 - 7.3R8 (build 27317)

ESAP 2.4.1

Pulse 3.0.4.25005

SF_Dan_
Frequent Contributor

Re: Pulse 3.0 and IVE 7.3/7.4 problem

It appears Pulse 3.0's host checker is not compatible with 7.3. I have a clean load of the Juniper 7.3R8 with a basic AV check and it still connects fine but then kills the connection after the host checker runs the first time after connection with no reason given in the logs.