cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Squirrly Junos Pulse Behavior with certificates

Valued Contributor

Squirrly Junos Pulse Behavior with certificates

Howdy - I have a question in regards to Pulse and certificate use. I was doing some testing / documentation on how to get certificate authentication up and running with Junos Pulse on an iPad.

When I would go to setup a profile I noticed that certificates that I had recently pushed down to the iPad with the configuration utility (iPhone Windows v3.3) did not show up under the certificates section of the Pulse configuration editor unless I first deleted / removed Pulse from the iPad and then put it back.

I am running the most current Pulse (2.1.0.11549) --- Have others observed this behavior or is just my iPad......

Thanks!





Kevin Barker
JNCIP-SEC
JNCIS-ENT, FWV, SSL, WLAN
JNCIA-ER, EX, IDP, UAC, WX
Juniper Networks Certified Instructor
Juniper Networks Ambassador

Juniper Elite Reseller
J-Partner Service Specialist - Implementation

If this worked for you please flag my post as an "Accepted Solution" so others can benefit. A kudo would be cool if you think I earned it.
1 REPLY 1
Valued Contributor

Re: Squirrly Junos Pulse Behavior with certificates

Ok - I am replying to myself to add some behavior comments. I just setup a Pulse SSL configuration in the Apple iPhone configurator and pushed that out with new certificates. It also did not show up in Pulse until I deleted the application and brought it back in. Very strange behavior.

Where is the magic "reset" button I am forgetting to push Smiley Happy






Kevin Barker
JNCIP-SEC
JNCIS-ENT, FWV, SSL, WLAN
JNCIA-ER, EX, IDP, UAC, WX
Juniper Networks Certified Instructor
Juniper Networks Ambassador

Juniper Elite Reseller
J-Partner Service Specialist - Implementation

If this worked for you please flag my post as an "Accepted Solution" so others can benefit. A kudo would be cool if you think I earned it.