cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Yosemite support

New Contributor

Re: Yosemite support

this workaround is not working any more in offical Yosemite. Any other workaround to make NC work?

Thanks!

 
Not applicable

Re: Yosemite support

Hello...  I just upgraded to Yosemite OSX and I have Java 8u25 pluglin.  The Network Connect window just stayed on establishing secure connection and never really connects.  What is the problem I have?  Please see images below.

 

Screen Shot 2014-10-19 at 9.07.02 AM.png

 

 

Screen Shot 2014-10-19 at 9.05.54 AM.png

New Contributor

Re: Yosemite support

which NC version you are using?

Not applicable

Re: Yosemite support

I am having the same issue after upgrading to Yosemite. We are running. SA 2500 8.0R6 (build 32195) 

Network connect stays at establishing secure session session.

 

Screen Shot 2014-10-20 at 3.42.08 PM.png

 

Its interesting that I also get this message when loggin in.

 

 Screen Shot 2014-10-20 at 3.42.18 PM.png'

 

 

The user log is showing flooded wtih sessions starting and ending:

Info NWC23465 2014-10-20 19:45:17 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:17 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 0 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:17 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:17 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:17 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:15 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:15 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 0 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:15 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:15 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:15 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:14 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:14 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 1 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:13 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:13 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:13 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:12 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:12 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 0 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:12 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:12 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:12 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:10 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:10 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 0 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:10 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:10 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:10 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:09 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:09 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 0 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:09 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:09 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:09 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info NWC23465 2014-10-20 19:45:07 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session ended for user with IPv4 address x.x.10.10
Info AUT31014 2014-10-20 19:45:07 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Closed connection to TUN-VPN port 443 after 1 seconds, with 0 bytes read (in 1 chunks) and 0 bytes written (in 0 chunks)
Info AUT31002 2014-10-20 19:45:06 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Connected to TUN-VPN port 443
Info NWC30477 2014-10-20 19:45:06 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: User with IP x.x.10.10 connected with SSL transport mode.
Info NWC23464 2014-10-20 19:45:06 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - VPN Tunneling: Session started for user with IPv4 address x.x.10.10, hostname hostname.domain.com
Info AUT22670 2014-10-20 19:45:05 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [Users] - Login succeeded for INT\bailean/AOPSLAB Realm (session:00000000) from x.x.100.10.
Info AUT24326 2014-10-20 19:45:05 - ive - [x.x.100.10] domain\user(VPN Realm) [] - Primary authentication successful for doamin\user/Domain AD from x.x.100.10

 

 

The Pulse Client is however working  with Yosemite. Does anyone now how to make the pulse client availble for download from the vpn home page? Right now only the netconnect is available. 

New Contributor

Re: Yosemite support

Here is my weird connection situation, anyone has same or do you have any opinion about this.issue?

 

I was using SSL VPN(Network Connector 7.4.9 (30599) on OSX Mavericks(10.9.5) very well and After upgraded OSX Yosemite, the SSL VPN connection everything looks good. SSL VPN was connected to server correctly but I couldn't receive any emails thru SSL VPN but sending email is OK..

 

Do you know what is the problem? Do I need to go back to Mavericks? Oh... Please help me out..

 

Thanks

 

Jay.  

New Contributor

Re: Yosemite support

http://meandmymac.net/2014/10/trouble-with-yosemite-mail/     <== my problem has been solved with this simple click

Frequent Contributor

Re: Yosemite support

Kita, what is the state of official support for Yosemite at this point? Are we still waiting for a new IVE / Pulse version before we can open JTAC tickets for OSX 10.10?

Highlighted
Regular Contributor

Re: Yosemite support

Yosemite KB - http://kb.pulsesecure.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB29572

 

The details of which access methods are supported should be in the supported platforms document.

Frequent Contributor

Re: Yosemite support

Thanks, ruc.

 

I noticed that the article doesn't speak to Safari 8. I'm not 100% sure, but I believe that Safari 8 came with Yosemite.

Respected Contributor

Re: Yosemite support

Safari 8 should be fine as it is the default version with Yosemite.