cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

[resolved] Passthrough proxy not redirecting to virtual hostname.

Highlighted
aro
New Contributor

[resolved] Passthrough proxy not redirecting to virtual hostname.

I am currently migrating from an old MAG to a PSA-3000 cluster and am having some issues replicating behaviour of a web resource configured for PassthroughProxy with a virtual hostname.

 

On the old MAG appliance if I went to service.domain.com, it would redirect to the Pulse login page mag.domain.com, the user would login then it would redirect back to service.domain.com.

Or if you went to mag.domain.com and logged in, and selected the service from the bookmark list it would direct to service.domain.com.

 

With a recreated configuration on the PSA. If you navigate to service.domain.com it redirects to psa.domain.com, the user logs in and is presented with the bookmark page, instead of being redirected to the service. Not a big deal but annoying. The worst bit is that if the user selects the service from the bookmark list they are taken to https://psa.domain.com/dana/home/launch.cgi?url=service.domain.com and the page fails to load as it appears it is still trying to do content rewriting. But if you then manually enter service.domain.com into the address bar the page loads correctly.

Any help will be appreciated.

1 REPLY 1
aro
New Contributor

Re: Passthrough proxy not redirecting to virtual hostname.

Resovled.
This was caused by having the "toolbar" in framed mode instead of standard causing the broswer to fail to redirect.