cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

riverbead can't accelerate when installed junos pulse

alvinsu_
Contributor

riverbead can't accelerate when installed junos pulse

Dear All:

I found traffic can't be accelerated by riverbead when client's NB/PC installed Junos Pulse(version: 2.0/2.1/3.1), but traffic can be accelerated when clent's iphone4 installed Junos Pulse(version:3.2), is there anyone know about this issue?

 

PS.

1. This issue occurred just when installed Junos Pulse, not when using Junos Pulse to establish sslvpn tunnel.

2. The traffic can be accelerated by riverbead once uninstalled Junos Pulse.

2. Latest Junos Pulse version on PC/NB is 3.1R2.

 

Device ModelSmiley FrustratedA4500

firmware version: 7.1R7

 

BR

Alvin

3 REPLIES 3
zanyterp_
Respected Contributor

Re: riverbead can't accelerate when installed junos pulse

If you remove Juniper Network Adapter as a property on the adapter, does it work?
Does acceleration work over Network Connect?
At this point I would recommend working with JTAC to see if a solution can be found
alvinsu_
Contributor

Re: riverbead can't accelerate when installed junos pulse

Dear Zanyterp:

If you remove Juniper Network Adapter as a property on the adapter, does it work? ------> yes
Does acceleration work over Network Connect?  No, just installed Junos Pulse.
At this point I would recommend working with JTAC to see if a solution can be found
 
thanks for your response. is there any idea about this [email protected]@?
 
BR
Alvin
zanyterp_
Respected Contributor

Re: riverbead can't accelerate when installed junos pulse

My guess is that the filter drivers are incompatible; however, I really don't know what the issue is between the two software components

If you uninstall both clients and then install Pulse first, does the acceleration happen?