cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

New Contributor

Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

I wonder if someone has come across this issue. When i do a connect request, status: waiting to connect, it takes up to 1-2 minute(s) until a successful connection is available. Every day without a reboot of macOS extends (worsens) the time window until a successful connection is available. After a reboot of macOS a connect request and a successful connection are delivered within a couple of seconds. How have you solved this?

4 REPLIES 4
Highlighted
Frequent Contributor

Re: Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

Hmm... I have not seen this behavior with my Mac machine (10.14) which happens to be running on same version of Pulse Client.

 

What message was displayed below the URL, when you expand the "Waiting to Connect" status.

Moderator

Re: Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

is this before or after the host checker process that you are seeing this?
New Contributor

Re: Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

https://kb.pulsesecure.net/articles/Pulse_Secure_Article/KB44000
KB44000 - After installing Pulse Desktop Client 9.0RX (macOS) and above,
network speed begin to decrease slowly over time when not connected to a VPN tunnel

 

Pulse Desktop Client, Release Notes 9.0R3.2, PDC 9.0R3, 1667
Fixed Issues in 9.0R3.2 Release
PRS-371051 Summary: Installing Pulse Client 9.0R2+ on macOS causes crippling performance to hit over time.

 

I upgraded to V9.0.3 (1667) and i am gaining experience if KB44000 is bound to this fix PRS-371051.

Moderator

Re: Pulse Secure V.9.0.3 B1599 and macOS Mojave - Status: Waiting to connect - up to 1-2 minute(s)

No, this issue is not related. What you are reporting is something different; please open a case so we can try to narrow down what is happening. are you seeing this 100% of the time or intermittent? i _think_ i have this on my system and it is intermittent.
the issue in KB44000 is your network access speed even when the VPN is not connected