cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Split-Tunnel not working on IOS 12.1.4 with PulseSecure 7.1.2.78829

Split-Tunnel not working on IOS 12.1.4 with PulseSecure 7.1.2.78829

Hi,

 

It seems that after an update to IOS 12.1.4 and IOS12.2 or Pulse Secure 7.1.2.78829 Split-Tunneling is not working anymore. In the Pulse Virtual Appliance we did not changed anything.
The problem is that resolving DNS fails for internet adresses, internal adresses can be resolved.

Chrome on iPad gives the following error ERR_NAME_NOT_RESOLVED.

When troubleshooting on IOS and doing an traceroute to an internet IP adres the first (and last) hop is 10.200.200.200.

When doing a traceroute to the same IP adres on Android the first hop is an IP adres my phone is using as configured in the connection profile followed by a lot of other IP adresses.

 

Only on IOS we have this problem, on Windows and Android Split-Tunnel works fine.

We're using an PSA5000-v (9.0R3.1 (build 64015)) together with Pulse Secure 7.1.2.78829 on IOS.

 

Anybody an idea why Split-Tunnel is not working anymore?

 

Kind regard,

Remco

 

 

3 REPLIES 3
Moderator

Re: Split-Tunnel not working on IOS 12.1.4 with PulseSecure 7.1.2.78829

unfortunately, we have not seen this reported yet. can you please open a case with our support team for further investigation?
Occasional Visitor

Re: Split-Tunnel not working on IOS 12.1.4 with PulseSecure 7.1.2.78829

Any update on this one?
We are experiencing the same on ios 12.4. Tunnel is established properly however DNS requests aren't coming in our our corporate network, resulting in 'page can not be displayed' due to lack of DNS resolution...

Occasional Contributor

Re: Split-Tunnel not working on IOS 12.1.4 with PulseSecure 7.1.2.78829

Hello,

If your PCS version is 9.0r1 or above and you are using Split-Tunneling configuration you should consider this KB: https://kb.pulsesecure.net/articles/Pulse_Secure_Article/KB43846