cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

SOLVED
NotIT
New Contributor

Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

Need help troubleshooting. Using Pulse 9.1.11 with a Windows 10 Dell laptop with Intel Wireless-AC 9560 160Mhz network adaptor. No issues last week, but was not able to connect as of Monday morning. When starting the compuer, on Monday, and connecting to a wireless network Pulse Secure will not connect. Typically it just says waiting to connect with Host not found inthe details. But if I go to the same router with a wired connenection Pulse connects without an issue. I am unable to ping the router when connected wirelessly but am able to ping the router when connected with a wire and logged into Pulse, but not before logging in. I have tried multiple other wireless networks with the same result. I have renewed and refressed via ipconfig, restarted multiple times. IT support at work uninstalled and reinstalled pulse secure but the problem persits. 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
r@yElr3y
Moderator

Re: Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

@NotIT Please check if the WiFi has tunnel DNS servers configured and not removed after disconnecting from VPN. If yes, then that should be the reason for host resolution failures.

PCS Expert
Pulse Connect Secure Certified Expert

View solution in original post

3 REPLIES 3
zanyterp
Moderator

Re: Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

are the drivers fully up-to-date? or did drivers install on monday?
r@yElr3y
Moderator

Re: Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

@NotIT Please check if the WiFi has tunnel DNS servers configured and not removed after disconnecting from VPN. If yes, then that should be the reason for host resolution failures.

PCS Expert
Pulse Connect Secure Certified Expert

View solution in original post

NotIT
New Contributor

Re: Unable to connect via a wireless connection but wired connects without an issue

r@yElr3y This did appear to be the issue. The TCP/IPv4 DNS servers were set to the addresses that the Juniper Networks Virtual adapter uses. I re-set these to the Google public DNS servers and the issues was resolved.